Допомога за програмою "єПідтримка": Понад 25 тисяч українців отримали 6500 гривень помилково

На небюджетний рахунок Мінекономіки вже повернуто близько 12 млн гривень.
Допомога за програмою "єПідтримка": Понад 25 тисяч українців отримали 6500 гривень помилково
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Понад 25 тисяч українців отримали 6 500 грн допомоги в рамках програми "єПідтримка" помилково. Вони виявилися працівниками бюджетних установ. Про це заявив міністр фінансів Сергій Марченко в інтерв'ю УНІАН.

За його словами, Мінфін провів верифікацію Реєстру отримувачів допомоги в рамках програми "єПідтримка" за період з 7 по 31 березня 2022 року, який містить інформацію про майже 4,8 млн отримувачів такої допомоги.

Читайте також:

"Було виявлено 25 тисяч 524 особи, які є працівниками бюджетних установ і не мали права на отримання відповідної допомоги", - зазначив Марченко.

Станом на 11 липня на небюджетний рахунок Мінекономіки вже повернуто близько 12 млн гривень, з них майже 9 млн гривень - фізичними особами за результатами вжитих заходів, а майже 3 млн грн - уповноваженими банками як невикористана одноразова матеріальна допомога в рамках програми "єПідпримка".

Раніше ми писали, що уряд України повністю виконав програму "єПідтримка", у рамках якої всі постраждалі від війни українці отримали 6 500 грн допомоги.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK