"Обіцяють 10 тисяч рублів": Яку пенсію пропонують українцям в окупованому Маріуполі

Пенсія від окупантів значно менша за мінімальну пенсію в Україні.
"Обіцяють 10 тисяч рублів": Яку пенсію пропонують українцям в окупованому Маріуполі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Пенсіонери в тимчасово окупованому Маріуполі не можуть отримувати українські пенсії. А російські загарбники пропонують менше, ніж мінімальна пенсія в Україні. Про це розповіли "24 каналу" в Маріупольській міській раді.

Повідомляється, що окупанти обіцяють пенсіонерам близько 10 тисяч рублів (3 350 гривень). Однак після перерахунку виходить не більше ніж 7 тисяч рублів (2 345 гривень).

Читайте також:

"Є дві цифри. Перша - це те, що вони обіцяють, - 10 тисяч рублів. А є реальність - не більше 7 тисяч рублів. Як вони розраховують - це загадка", - сказали в Маріупольській міськраді.

Там також зазначили, що росіяни підвищили ціни на все в декілька разів.

"У Маріуполі окупанти встановили ціни в магазинах у 3, а то й у 4 рази вищі, ніж було раніше. Якщо перерахувати з урахуванням цього, то пенсія по-нашому виходить десь 1 500 гривень", - додали в міськраді Маріуполя.

Раніше ми писали, що в Мелітопольському районі Запорізької області російські загарбники роздають українцям пенсію фальшивими рублями. При цьому представники окупаційної влади до виплат додають записки, що частину грошей нібито вкрала українська влада.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK