Виплати від ООН: У Мінсоцполітики розповіли, скільки українців зможуть отримати допомогу

Мінсоцполітики передало до Всесвітньої продовольчої програми ООН список на виплату допомоги понад 276 тисячам людей.
Виплати від ООН: У Мінсоцполітики розповіли, скільки українців зможуть отримати допомогу
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міністерство соціальної політики України передало Всесвітній продовольчій програмі ООН черговий список заяв на виплату грошової допомоги. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Перелік складається з 127 626 заяв від малозабезпечених сімей та осіб з інвалідністю з Чернігівської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Херсонської, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської та Запорізької областей. Допомогу зможе отримати 276 551 людина.

Читайте також:

"Мінсоцполітики продовжує співпрацювати з міжнародними організаціями та надавати за їхнім запитом списки заяв визначених категорій населення, поданих через гуманітарну платформу "єДопомога", - йдеться в повідомленні.

На сьогодні загальна кількість людей, що передані в списках до міжнародних організацій для здійснення виплат, становить 1 246 701.

У Мінсоцполітики нагадали, що гуманітарна платформа "єДопомога" має три напрями підтримки українців: державна, волонтерська та міжнародна. "єДопомога" міжнародна надає можливість залишити заявку на фінансову підтримку від міжнародних організацій. 

Читайте також:

"Рішення щодо надання допомоги ухвалюють міжнародні організації. Пріоритетними є вразливі групи людей, зокрема люди з інвалідністю, пенсіонери, одинокі батьки, які самостійно виховують дітей, малозабезпечені сім'ї", - додали у відомстві.

Раніше ми писали, що ще 70 тисяч постраждалих від війни українців отримають грошову допомогу від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK