Обікрали людей на 12 млн грн під час війни: В Україні викрили злочинну групу

Маскуючись, зловмисники проникали до офісних приміщень суб’єктів господарської діяльності та викрадали там гроші й майно.
Обікрали людей на 12 млн грн під час війни: В Україні викрили злочинну групу
Учасникам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки в особливо великих розмірах / gp.gov.ua

Правоохоронці викрили учасників організованої групи, яка під час повномасштабної війни обікрала людей на 12 млн грн. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Читайте також:

Як встановило слідство, протягом липня-вересня 2022 року члени банди в умовах воєнного стану на території Київської та Вінницької областей систематично вчиняли крадіжки майна в особливо великих розмірах.

Маскуючись, зловмисники проникали до офісних приміщень суб’єктів господарської діяльності та викрадали там гроші й майно. Потерпілим завдано шкоду на загальну суму понад 12 млн грн.

Читайте також:

На території Києва та Київської області правоохоронці провели 13 обшуків за місцями проживання та транспортних засобах членів організованої групи. Було виявлено та вилучено гроші потерпілих, речі, транспортні засоби, знаряддя та засоби для вчинення злочинів.

Наразі п’ятьох учасників банди затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Раніше ми писали, що в Україні викрили дві злочинні організації, які довгий час шахрайським способом викрадали кошти громадян.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK