У Києві запустили оплату банківською карткою в громадському транспорті: На яких маршрутах

У Києві запустили систему оплати банківською карткою в наземному комунальному транспорті.
У Києві запустили оплату банківською карткою в громадському транспорті: На яких маршрутах
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 15 жовтня в наземному громадському транспорті Києва почали підключати маршрути, на яких можна буде розрахуватися за проїзд банківською карткою. Про це повідомила пресслужба КМДА.

Читайте також:

Оплата проїзду банківською карткою вже доступна в автобусах за маршрутами: 6, 21, 41, 46, 50, 59, 61, 70, 73, 79, 98, 99, 101, 102, 103, 114. 

Як уточнили в пресслужбі, підтвердженням роботи системи є фірмові наліпки на валідаторах. Поступово система запрацює повноцінно на всіх маршрутах та одиницях громадського транспорту.

Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську карту або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Щоб підтвердити оплату за проїзд, потрібно сказати контролеру останні 4 цифри своєї картки або ж показати списання в будь-якому банківському додатку.

Читайте також:

Сервіс дозволяє користуватися і застосунком "Київ Цифровий", і карткою киянина. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою становить 8 гривень. Якщо є право на безоплатний проїзд, на картці киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга. 

Раніше ми писали, що мешканців столиці закликають повернутися до носіння масок у публічних місцях через зростання рівня захворюваності на COVID-19.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK