Не більше ніж на 4 години: Сьогодні в Україні будуть почергові відключення світла

Відключення електроенергії будуть почерговими, тривалість черги визначає обленерго, але не більше 4 годин.
Не більше ніж на 4 години: Сьогодні в Україні будуть почергові відключення світла
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У четвер, 20 жовтня, по всій Україні можуть застосовуватися заходи обмеження споживання електроенергії. Відключення світла будуть почергові. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго" у Telegram.

"20 жовтня по всій Україні можуть бути застосовані заходи обмеження споживання з 7:00 ранку до 22:00 вечора. Де саме, у який час - дивіться, будь ласка, на сайтах ваших операторів розподільчих мереж (обленерго). Відключення будуть почергові, тривалість черги також визначає обленерго, але не більше 4 годин", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Уточнюється, що причина обмежень - це дефіцит потужності в системі.

Як зазначили у компанії, 19 жовтня окупанти знову атакували енергетичну інфраструктуру. Тож сьогодні буде застосовано контрольовані обмеження споживачів, щоб система працювала збалансовано.

В "Укренерго" додали, що з 10 жовтня українська енергосистема зазнала атак більше, ніж за 8 місяців війни. Після обстрілу 10 жовтня відновили енергопостачання за 2 дні. З 13 жовтня диспетчерський центр "Укренерго" не застосовував графіки примусових обмежень.

Публікація НЕК "Укренерго" у Telegram
Публікація НЕК "Укренерго" у Telegram

Раніше ми писали, що Японія готова допомагати Україні з відновленням пошкоджених чи зруйнованих бойовими діями об'єктів критичної інфраструктури.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK