По 100 тис гривень виплатять 465 українцям: Хто отримає фінансову допомогу

Міжвідомча комісія ухвалила рекордну кількість рішень про виплати 100 тис. грн тим, хто був чи перебуває в полоні.
По 100 тис гривень виплатять 465 українцям: Хто отримає фінансову допомогу
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Фінансову допомогу від держави отримають 465 українців, які були в полоні, або сім'ї тих, хто ще перебуває там. Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Читайте також:

"Міжвідомча комісія ухвалила рекордну кількість рішень про виплати 100 тис. грн тим, хто був чи ще є в полоні. Таку допомогу отримають ще 465 українців, які були в полоні, або сім’ї тих, хто ще перебуває там", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що цього разу 347 українців комісія визнала позбавленими свободи внаслідок агресії РФ. Також виплати на правову допомогу призначено 118 родинам незаконно ув’язнених. Усі вони отримають зазначену одноразову фінансову підтримку в 100 тис. грн.

Читайте також:

У відомстві нагадали, що таку допомогу отримують ті, котрі опинилися в полоні, починаючи з 2014-го, були звільнені або досі перебувають у полоні в окупантів.

З питань отримання одноразової грошової допомоги звільненим особам або виплат на правову допомогу родинам політв’язнів слід звертатися до Мінреінтеграції.

Раніше ми писали, що звільненим із полону українкам виплатять по 100 тис. грн від українського уряду та по 80 тис. грн від Фонду імені блаженного священномученика Климентія Шептицького.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK