"Енергоатом" збільшить до 50% надбавки до посадових окладів персоналу Запорізької АЕС

Усім працівникам ЗАЕС, які зберігають вірність країні, 10 квітня були встановлені щомісячні надбавки.
"Енергоатом" збільшить до 50% надбавки до посадових окладів персоналу Запорізької АЕС
ЗАЕС / t.me/energoatom_ua

НАЕК "Енергоатом" збільшить з 20% до 50% надбавки до посадових окладів працівникам Запорізької АЕС, які відмовилися підписувати контракти з "Росатомом". Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Зазначається, що з 1 січня 2023 року працівникам тимчасово окупованої ЗАЕС, які відмовилися підписувати контракти з фейковим АТ "Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС", яким керує "Росатом", розмір надбавки збільшать до 50%. 

Спільне рішення було підписано 7 листопада 2022 року президентом ДП "НАЕК "Енергоатом" Петром Котіним та головою первинної профспілкової організації "Енергоатома" Олексієм Личом.

Читайте також:

У компанії нагадали, що всім працівникам ЗАЕС, які зберігають вірність Україні, 10 квітня були встановлені щомісячні надбавки в розмірі 20% від посадових окладів. Наразі сума нарахованих надбавок становить уже близько 500 млн грн і зберігається на спеціальному рахунку.

Виплата повних нарахованих сум буде здійснена чинному персоналу ЗАЕС одноразово в день звільнення станції від окупантів.

"Енергоатом" високо цінує всі зусилля працівників станції, які продовжують забезпечувати ядерну та радіаційну безпеку в умовах окупації та постійного тиску з боку загарбників, і далі підтримує кожного з них у цей надскладний час!" - наголосили в НАЕК.

Публікація Енергоатому в Telegram
Публікація Енергоатому в Telegram

Раніше ми писали, що обстріли та пошкодження двох останніх високовольтних ліній зв'язку ЗАЕС з енергосистемою України є черговою спробою окупантів перепідключити станцію до російської енергосистеми.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK