Планові відключення: У яких областях України не буде світла 15 листопада

Обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження енергооб’єктів російськими ракетами та дронами.
Планові відключення: У яких областях України не буде світла 15 листопада
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У вівторок, 15 листопада, у низці регіонів України продовжать відключати світло. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго" у Facebook.

Так, з 00:00 до 01:00 та з 05:00 до 24:00 діятимуть планові відключення в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях. В інших регіонах відключення не прогнозуються.

Читайте також:

У НЕК нагадали, що обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження енергооб’єктів російськими ракетами та дронами. Ремонтні бригади проводять відновлювальні роботи цілодобово, щоб в українців було світло.

"Не полишайте звички свідомо ставитися до споживання електроенергії. Особливо в години ранкового та вечірнього пікового споживання! Це допомагає не допускати перевантаження електромереж та швидше відновлювати пошкодженні енергооб’єкти", - додали в компанії.

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що мешканців Києва закликають дотримуватися правил протипожежної безпеки при відключенні електроенергії та обов'язково запастися вогнегасником для захисту оселі від пожежі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK