Що робити, якщо через відключення світла пасажир запізнився на поїзд - УЗ

Якщо через проблеми зі світлом людина спізнилася на поїзд, вона має два виходи із ситуації.
Що робити, якщо через відключення світла пасажир запізнився на поїзд - УЗ
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Унаслідок масованих ракетних атак в Україні виникла складна ситуація з електроенергією. Через перебої зі світлом деякі поїзди затримуються, а пасажири можуть не встигнути на свій рейс.

Читайте також:

Однак якщо через проблеми зі світлом людина спізнилася на потяг, вона може або вирушити наступним рейсом, або повернути вартість квитка. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Перцовський.

"Алгоритм такий. Усі напрямки будуть здійснюватися, тому якщо їхати критично потрібно, ми рекомендуємо їхати на вокзали й запастися терпінням, оскільки навіть із затримкою ми відправлятимемо. Якщо через знеструмлене метро запізнилися або не встигли на пересадку на свій поїзд, то ми зараз дозволяємо з тим квитком сісти на будь-який наступний потяг того самого напрямку", - пояснив він.

Ілюстративне фото
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Як зазначив Перцовський, якщо пасажир захоче компенсацію, то в касі потрібно зробити позначку, що була затримка, і є право на повну компенсацію квитка.

Читайте також:

"У кожного є вибір, але повторюся, якщо їхати треба, то всі напрямки ми зберігаємо. Навіть там, де поїзди скасовуються, вони об'єднуються, і доїхати можна наступним поїздом", - додав керівник пасажирського напрямку УЗ.

Раніше ми писали, що Укрзалізниця повідомила про затримку десятків поїздів, деякі з них відстають від графіка на 12 годин.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK