Як отримати міжнародну допомогу після смс-повідомлення від Western Union

До уваги громадян, які отримали смс-повідомлення про переказ через Western Union для отримання грошової допомоги від міжнародних організацій.
Як отримати міжнародну допомогу після смс-повідомлення від Western Union
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Коли міжнародна організація ухвалює рішення про нарахування грошової допомоги людям, що залишили заяву на платформі "єДопомога", вона надсилає SMS-повідомлення з кодом банківського переказу від Western Union (MTCN-код) для отримання готівки. Про це повідомили в Мінсоцполітики.

Читайте також:

Українці можуть отримати грошовий переказ двома способами:

  1. Використавши MTCN-код для переказу грошової допомоги безпосередньо на свій банківський рахунок через онлайн-банкінг, якщо є клієнтами ПриватБанку, Ощадбанку або Акцент Банку (А-Банку).
  2. Отримати готівку в будь-якому відділенні ПриватБанку, А-Банку (Акцент Банк), Райффайзен Банку Аваль, Ощадбанку, Укргазбанку, Української фінансової групи, а також Укрпошти, Нової пошти.

Читайте також:

Для отримання готівки у відділенні банку потрібні такі документи:

  • паспорт громадянина України;
  • ID-картка;
  • цифрові версії зазначених документів у державному мобільному застосунку "Дія" (приймається всіма партнерами, крім Ощадбанку);
  • закордонний паспорт.

Читайте також:

Що робити в разі проблем із перерахуванням грошової допомоги:

  • Якщо не вдається переказати готівку на свій рахунок онлайн, можна відвідати будь-яке відділення партнера Western Union (ПриватБанк, А-Банк (Акцент Банк), Нова пошта, Райффайзен Банк Аваль, Ощадбанк, Укрпошта, Укргазбанк, Українська фінансова група).
  • Якщо не виходить отримати готівку у відділенні партнера Western Union, потрібно зателефонувати за номером 0 800 600 122.

Раніше ми писали, що з початку повномасштабної війни вже 4,3 млн українців отримали грошову допомогу від різних агентств ООН та інших гуманітарних організацій.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK