Нарахував собі премії на 1,3 млн грн: ексректору університету в Києві повідомили про підозру

Посадовець незаконно отримав понад 1,3 млн грн бюджетних коштів.
Нарахував собі премії на 1,3 млн грн: ексректору університету в Києві повідомили про підозру
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Правоохоронці повідомили про підозру ексректору столичного університету, який незаконно нарахував собі премії на 1,3 млн грн. Про це розповіли в Київській міській прокуратурі.

Читайте також:

"Київською міською прокуратурою повідомлено про підозру колишньому ректору одного з провідних вищих навчальних закладів у заволодінні державними коштами в особливо великих розмірах (ч. 3, ч. 4, ч. 5 ст. 191 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з матеріалами слідства протягом 2018-2020 років ректор столичного університету з метою заволодіння бюджетними коштами надавав своїм підлеглим вказівки безпідставно нараховувати йому премії. 

Читайте також:

Унаслідок посадовець незаконно отримав понад 1,3 млн грн бюджетних коштів.

Як зазначили у відомстві, обставини, що стали предметом досудового розслідування, були виявлені в процесі проведення аудиту Міністерством освіти і науки України та підтверджені спеціалістами Державної аудиторської служби України й висновками судових експертиз.

Раніше ми писали, що співробітники ДБР повідомили про підозру колишньому голові Державної служби спеціального зв'язку в перевищенні службових повноважень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK