Посадовців "Київводоканалу" підозрюють у привласненні бюджетних коштів

З метою привласнення бюджетних коштів посадовці забезпечили перемогу в тендері на закупівлю глибинних насосів підконтрольному товариству.
Посадовців "Київводоканалу" підозрюють у привласненні бюджетних коштів
Ілюстративне фото / sai.gov.ua

Посадовців "Київводоканалу" підозрюють у привласненні бюджетних коштів під час закупівлі насосів. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

Так, з метою привласнення бюджетних коштів посадовці забезпечили перемогу в тендері на закупівлю глибинних насосів підконтрольному товариству. Надалі уклали з ним відповідний договір, попри те, що фірма запропонувала ціни значно вище за ринкові. 

Читайте також:

Різницю у вартості, що сягає 2 млн гривень, учасники оборудки розподілили між собою.

"Викрили протиправну схему оперативники управління стратегічних розслідувань в м. Києві, слідчі слідчого управління столичної поліції спільно з Київською міською прокуратурою. До її організації причетні посадові особи "Київводоканалу" та керівник товариства", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

На підставі зібраних доказів двом посадовцям "Київводоканалу" повідомили підозри за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України, а керівникові товариства - за ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

За привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України викрила масштабну схему привласнення державних установ санаторно-курортної сфери України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK