Забрати евакуйоване авто тепер можна швидше: "Київ Цифровий" інтегрувався з "Дією"

Кияни зможуть швидше повернути евакуйоване авто зі штрафмайданчика.
Забрати евакуйоване авто тепер можна швидше: "Київ Цифровий" інтегрувався з "Дією"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У застосунку "Київ Цифровий" удосконалили сервіс повернення евакуйованих авто. Тепер завдяки інтеграції з "Дією" водії можуть передавати на перевірку інспектору копії цифрових документів через "Дію": свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та посвідчення водія. Про це повідомили в КМДА.

Читайте також:

Раніше користувачам доводилося робити фото водійських документів лише власноруч. Після сплати штрафу фото свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та посвідчення водія надходили на перевірку інспектору. Водії очікували, доки інспектор перевірить документи та затвердить заяву на повернення авто.

"Інтеграція з "Дією" дає змогу повернути авто швидше й без паперових документів. Користувач має завантажити копії цифрових документів через "Дію" та одразу отримає QR-код, щоб забрати авто зі штрафмайданчика. Так весь процес повернення авто проходитиме в режимі paperless, тобто лише з цифровими документами", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що оновлення має на меті спростити процес перевірки документів для інспекторів та полегшити життя водіям, адже інспектор зможе миттєво затвердити заяву після завантаження документів.

Раніше ми писали, що в Україні автовласник може поділитися цифровою версією техпаспорта з родичем або іншою людиною через застосунок "Дія".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK