В Україні збільшився розмір грошового забезпечення військовослужбовців ДПСУ

Щоб підвищити рівень соціального захисту військових та членів їхніх сімей, були збільшені розміри щомісячного грошового забезпечення військовослужбовців.
В Україні збільшився розмір грошового забезпечення військовослужбовців ДПСУ
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

З 1 лютого 2023 року було збільшено розміри щомісячного (основного) грошового забезпечення військовослужбовців Держприкордонслужби від 30 до 55%. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, мінімальний його рівень становить не менше 20 100 гривень.

Водночас з 1 лютого змінено порядок та умови виплати на період дії воєнного стану додаткової винагороди.  

"Згідно з новим порядком та умовами бойові виплати в 100 тис. гривень на місяць будуть збережені лише військовослужбовцям, які воюють із противником на передовій. Те ж саме стосується сімей полонених та зниклих безвісти - виплати винагороди в розмірі 100 тис. гривень для них також зберігаються", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Новий порядок та умови торкнуться лише військовослужбовців, які не виконують бойові (спеціальні) завдання в складі діючих угрупувань військ Сил оборони держави, перебувають поза зоною бойових дій у різних регіонах України, строковиків, курсантів вищих військових навчальних закладів та військовослужбовців, які проходять службу у вищих військових навчальних закладах.

Раніше ми писали, що в Україні змінився порядок отримання одноразової грошової допомоги членами сімей загиблих військовослужбовців.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK