Українці можуть замовити індивідуальні номерні знаки онлайн: скільки коштує послуга

Індивідуальний номерний знак - це додаток до номерного знаку державної реєстрації ТЗ за індивідуальним замовленням власника.
Українці можуть замовити індивідуальні номерні знаки онлайн: скільки коштує послуга
Ілюстративне фото / flickr.com

З 23 березня в Електронному кабінеті водія знову стала доступна послуга замовлення індивідуальних номерних знаків. Про це повідомили в Головному сервісному центрі МВС.

Автовласники можуть замовити індивідуальний номерний знак онлайн і потім отримати його двома способами: самовивіз або з доставкою на відділення Нової пошти.

Читайте також:

Вартість послуги з виготовлення індивідуальних номерних знаків:

  • 300 грн - три символи (мінімальне замовлення);
  • 90 грн - кожний наступний (до восьми символів);
  • 466,44 грн - вартість спецпродукції (номерних знаків для авто);
  • 266,58 грн  - вартість спецпродукції (номерних знаків для мотоцикла).

Крім того, вартість логістичних витрат, доставка на відділення Нової пошти, становить 500 грн.

"Тривалість виготовлення комплекту індивідуальних номерних знаків заводом виробником - до 30 днів із дня відправлення макету на виробництво. Тож отримання індивідуальних номерних знаків автовласником може бути орієнтовно через понад місяць", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У МВС зазначили, що після отримання комплекту індивідуальних номерних знаків обов'язково проводиться перереєстрація транспортного засобу. Самовільне закріплення номерного знака не допускається, він має бути внесений в особливі відмітки до свідоцтва про реєстрацію ТЗ.

Індивідуальний номерний знак - це додаток до номерного знаку державної реєстрації транспортного засобу за індивідуальним замовленням власника. Напис на такому знаку є унікальним і не може повторюватися. 

Раніше ми писали, що з 12 січня в Електронному кабінеті водія можна оплатити продовження зберігання номерних знаків без особистого візиту до сервісного центру МВС, де вони знаходяться.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK