Обмін ламп розжарювання в Україні: Укрпошта скорочує кількість відділень

Станом на зараз в усіх населених пунктах країни до обміну доступно 7 млн ламп.
Обмін ламп розжарювання в Україні: Укрпошта скорочує кількість відділень
Ілюстративне фото / Getty Images

В Україні розпочинається другий етап оптимізації процесу обміну старих ламп розжарювання на сучасні LED-лампи. Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

Читайте також:

Зазначається, що з 10 квітня ще 500 відділень Укрпошти перестануть бути доступними для онлайн-замовлення лампочок. Здійснити обмін в цих пунктах можна буде до 17 квітня (як користувачам "Дії", так і тим українцям, хто не зареєстрований у застосунку).

"З 1 травня обміняти старі лампи розжарювання на світлодіоди можна буде тільки в обласних центрах країни, де зберігається найбільший попит і потреба. Тож мешканцям нашої країни, які все ще зволікають, варто поквапитися", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

На сьогодні в усіх населених пунктах країни до обміну доступно 7 млн ламп. Ще 5 млн світлодіодних ламп поступлять в Україну найближчим часом.

Українцям, які хочуть зробити попереднє замовлення ламп, необхідно зробити свою заявку в застосунку "Дія". Також варто звернути увагу на наявність відділення Укрпошти в переліку доступних відділень у застосунку. Якщо відділення є в списку, мешканці міст, смт, та сіл, у яких наявні автоматизовані відділення Укрпошти, зможуть зареєструватися і, подавши заявку, обміняти лампи протягом наступного тижня.

Читайте також:

У населених пунктах, де працюють пересувні відділення Укрпошти, лампи наявні у вільному доступі без попередньої реєстрації. В обох випадках для обміну потрібно мати паспорт, РНОКПП та лампи. Обміняти можна до 5 ламп старого зразку з будь-яким цоколем на таку ж кількість LED-ламп.

"Оптимізація процесу обміну жарівок обумовлена зменшенням попиту серед населення, так як піковий період був пройдений в лютому-березні. Враховуючи щотижневі показники обміну, спільним рішенням всіх партнерів програми було прийнято рішення поступово скорочувати кількість відділень Укрпошти, в яких можна обміняти лампи розжарювання", - пояснили в компанії.

Раніше ми писали, що з 22 березня Укрпошта скорочує кількість відділень, де можна буде обміняти старі лампи розжарювання на економні енергоощадні LED-лампи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK