В Україні заборонили музику в громадському транспорті

Кабінет Міністрів вніс зміни до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту.
В Україні заборонили музику в громадському транспорті
Ілюстративне фото / Getty Images

В Україні заборонили вмикати музику чи фільми в громадському транспорті. Також дозволили не пускати до салону пасажирів, які створюють шум за допомогою технічних пристроїв. Про це повідомили в Мінінфраструктури.

Читайте також:

Так, Кабінет Міністрів вніс зміни до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту. Віднині водії автобусів мають право не допускати до салону пасажирів, які створюють шум за допомогою технічних пристроїв.

"Також водіям заборонено вмикати в автобусах музику або фільми. Це дозволено, якщо в салоні є навушники або ж на нерегулярних рейсах за згодою пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім того, нововведення стосуються таксі. Водій може вмикати музику в машині тільки в тому разі, якщо пасажир не заперечує.

Як пояснили в міністерстві, рішення ухвалено на виконання закону щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання російської музики, який Верховна Рада підтримала влітку 2022 року.

Раніше ми писали, що Президент Володимир Зеленський підписав закон №7438 про заборону салютів, феєрверків та петард в України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK