Як заощаджувати в супермаркеті: ТОП-7 робочих лайфхаків

У багатьох магазинах діють програми лояльності, які дають змогу отримувати знижки на покупки. Зареєструйтесь у такій програмі та використовуйте її при кожній покупці.
Як заощаджувати в супермаркеті: ТОП-7 робочих лайфхаків
Іллюстративне фото / Getty Images

Існує кілька способів, які допоможуть економити гроші при покупках у супермаркеті:

  1. Плануйте заздалегідь. Перш ніж піти в магазин, складіть список необхідних продуктів та дотримуйтесь його. Так ви уникнете зайвих покупок і скоротите витрати.
  2. Порівнюйте ціни. Зверніть увагу на цінники, порівняйте вартість аналогічних товарів різних виробників. Можливо, більш дешевий варіант підійде вам не менше ніж брендовий.
  3. Купуйте речі у великих упаковках. Великі упаковки часто бувають дешевшими, ніж дрібні, тому, якщо ви використовуєте продукти у великій кількості, то спробуйте купувати їх у великих упаковках.
  4. Слідкуйте за знижками. Уважно перегляньте акції та знижки, які пропонуються у магазині. Це може бути знижка на певну категорію товарів або сезонний розпродаж.
  5. Уникайте покупок у дорогих магазинах. У різних магазинах ціни можуть значно відрізнятися на ті самі товари. Спробуйте знайти більш доступний супермаркет або магазин знижок.
  6. Вивчайте маркування. Зверніть увагу на термін придатності та якості продуктів, щоб не купувати продукти, які швидко зіпсуються.
  7. Використовуйте карти лояльності. У багатьох магазинах діють програми лояльності, які дають змогу отримувати знижки на покупки. Зареєструйтесь у такій програмі та використовуйте її при кожній покупці.

Getty Images

Раніше ми писали про те, коли, як і кому не можна позичати, щоб не стати жебраком.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK