Стало відомо, скільки українців планують подорожувати найближчим часом

Найактивніші мандрівники мешкають у Києві.
Стало відомо, скільки українців планують подорожувати найближчим часом
Скільки українців планують подорожувати країною найближчим часом / Getty Images

Незважаючи на війну в Україні, громадяни подорожують країною. Чи планують люди поїздки найближчим часом, розповіли в Державному агентстві розвитку туризму.

Читайте також:

Як показало дослідження, проведене на замовлення ДАРТ компанією "Х'юмен Ресерч" у партнерстві з панеллю для опитувань "Лемур", 81% українців планують подорожувати країною найближчим часом.

При цьому найактивніші мандрівники (84%) мешкають у столиці. Готовність жителів інших регіонів до подорожей Україною в середньому на рівні 80%.

Жінки віком від 18 до 35 років виявилися активнішими туристками, ніж чоловіки.

tourism.gov.ua

Читайте також:

Згідно з дослідженням понад 85% опитаних подорожували Україною до початку повномасштабного вторгнення. Подорожували країною більше одного разу на рік жителі Києва та західних регіонів (39%).

Жителі Сходу були менш активними й мандрували Україною 1 раз на рік (24%). Один раз на два роки мандрівки всередині країни здійснювали 22%. Переважно це були жителі центральних областей. А взагалі не подорожували 14% наших співвітчизників, і це були мешканці Півдня.

tourism.gov.ua

Читайте також:

Серед основних причин, через які українці відмовлялися від подорожей, найпоширеніша (70% відповідей) - це "брак коштів".  

Раніше ми писали, що останнім часом Державна прикордонна служба відзначає збільшення показника перетину кордону на виїзд з України. За останні два тижні чистий відтік населення з країни становив близько 100 тисяч людей.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK