Українцям дозволили обирати номерні знаки при реєстрації авто

Запроваджується можливість бронювання номерних знаків або їх буквено-цифрової комбінації.
Українцям дозволили обирати номерні знаки при реєстрації авто
Ілюстративне фото / Getty Images

Водіям в Україні дозволили обирати номерні знаки під час державної реєстрації авто. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також:

Зазначається, що Кабмін ухвалив проєкт постанови "Про внесення зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо присвоєння буквено-цифрової комбінації номерних знаків". Документ спрямований на приведення актів уряду у відповідність зі змінами до закону про дорожній рух та впровадженням пов'язаних із цими змінами нових послуг.

Так, при державній реєстрації авто (за бажанням особи) надаватиметься право вибору номерного знаку (або його буквено-цифрову комбінацію) з подальшим виготовленням у спеціалізованих суб'єктів господарювання.

Читайте також:

Крім того, запроваджується можливість бронювання номерних знаків або їх буквено-цифрової комбінації (вартістю 9 грн/доба).

Також встановлюється вартість обрання бажаної буквено-цифрової комбінації при реєстрації (перереєстрації) транспортного засобу (у розмірі 300 грн, окрім платних номерних знаків).

Читайте також:

"Реалізація акта забезпечить додаткову гнучкість та варіативність у процесах надання заявникам адміністративних послуг, що пов'язані з державною реєстрацією (перереєстрацією) транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що Кабмін змінив порядок державної реєстрації та зняття з обліку транспортних засобів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK