Викрито чергового воєнкома-мільйонер

Чоловік, який за сумісництвом депутат, нібито ще "пригрів" двох соратників.
Викрито чергового воєнкома-мільйонер
Єгор Смирнов / Скриншот

На Одещині виявили ще одного воєнкома-мільйонера, який нібито збагатився під час війни. Зокрема, в соціальних мережах набула розголосу історія про Єгора Смирнова, який є одночасно депутатом міської ради та місцевим військкомом у місті Південний. Про це повідомляє прес-служба Одеського обласного ТЦК.

Читайте також:

Повідомляється, що командування засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні угоди військовою службою.

"Реагуючи на громадський резонанс і в рамках спільних заходів щодо вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, усі три вищезгадані військовослужбовці роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста переведені для подальшої служби в одну з бригад, яка виконує завдання на передньому рубежі", - обласному військкоматі.

Щодо оприлюдненої інформації про збагачення ініційовано перевірку відповідними правоохоронними органами. Зокрема, Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження.

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі отруїлися 17 офіцерів РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK