Українці зможуть отримати грошову допомогу через ПриватБанк: хто та скільки

Отримувачі допомоги будуть обрані серед соціально незахищених верств українців, які потребують підтримки.
Українці зможуть отримати грошову допомогу через ПриватБанк: хто та скільки
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українці з Донецької, Миколаївської та Херсонської областей можуть отримати грошову допомогу в розмірі 6600 гривень через ПриватБанк. Про це повідомила пресслужба банку.

Читайте також:

"ПриватБанк підписав договір з благодійним фондом допомоги Євангельської Реформаторської церкви Швейцарії (БО БФ "ХЕКС ЕПЕР"), який дозволить українцям отримувати грошову допомогу від фонду без додаткових комісій через платіжну систему PrivatMoney", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що отримувачі допомоги будуть обрані серед соціально незахищених верств українців, які потребують допомоги та мешкають у найбільш постраждалих від війни областях:

  • Донецька;
  • Миколаївська;
  • Херсонська..

Читайте також:

"Виплата допомоги в сумі 6660 грн на кожного члена сім'ї здійснюватиметься через платіжну систему PrivatMoney. Кошти будуть автоматично перераховані на банківську картку або рахунок отримувача", - пояснили в банку.

Якщо в отримувача немає зареєстрованої банківської картки або під час реєстрації було неправильно вказано її реквізити, він отримає смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. За цим номером грошову допомогу через платіжну систему PrivatMoney можна буде отримати в "Приват24", терміналах самообслуговування, банкоматі, відділенні ПриватБанку чи за телефоном 3700.

Читайте також:

Подати заявку на грошову допомогу можна лише особисто в пунктах реєстрації. Про відкриття пунктів реєстрації в зазначених областях організація повідомлятиме самостійно. 

Раніше ми писали, що з 1 жовтня 2023 року в Україні введено нову суму виплат багатоцільової грошової допомоги від Міжнародної організації з міграції (МОМ) у розмірі 3600 гривень на місяць.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK