У Мінреінтеграції зробили заяву щодо виплат ВПО в листопаді

На виплати ВПО в першому періоді листопада передбачено майже 5,8 млрд гривень.
У Мінреінтеграції зробили заяву щодо виплат ВПО в листопаді
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Виплати внутрішньо переміщеним особам (ВПО) у листопаді будуть профінансовані вчасно. Це питання обговорювалося на засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод ВПО під головуванням віцепрем'єрки Ірини Верещук, передає пресслужба Мінреінтеграції.

Читайте також:

Повідомляється, що на виплати ВПО в першому періоді листопада наразі передбачено майже 5,8 млрд гривень. Йдеться про щомісячну державну допомогу на проживання, яка становить 3 тис. гривень особам з інвалідністю й дітям і 2 тис. гривень для всіх інших внутрішньо переміщених осіб.

Як розповів представник Мінсоцполітики, платіжні документи на виплати ВПО в першому періоді поточного місяця будуть направлені до Держказначейства 15 листопада. Після цього протягом кількох днів гроші надійдуть на банківські рахунки внутрішніх переселенців.

Читайте також:

"На гарячі лінії Мінреінтеграції звертається велика кількість внутрішньо переміщених осіб з питаннями щодо виплат допомоги на проживання. Дуже важливо, щоб виплати ВПО надходили людям вчасно. Досить часто це єдині кошти, на які вони можуть розраховувати", - зазначила Верещук.

Раніше ми писали, що внутрішньо переміщені особи (ВПО) можуть одночасно отримувати допомогу на проживання та соціальні виплати для малозабезпечених сімей.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK