Жителі Маріуполя замерзають у будинках: окупанти не хочуть подавати тепло

Маріупольці в окупації можуть залишитися без опалення.
Жителі Маріуполя замерзають у будинках: окупанти не хочуть подавати тепло
Окупований Маріуполь / t.me/mariupolrada

У тимчасово окупованому Маріуполі сотні будинків досі без тепла. Жителі міста замерзають, а російські загарбники не виділяють коштів на заміну труб. Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

Читайте також:

Як розповіли в міськраді, мешканці багатоповерхівки на вулиці Сонячна, 9 замерзають. У будинку зробили так званий "ремонт", встановили батареї. Але тепло так і не з'явилося. Люди обурені, бо у квартирах уже з'являється пліснява.

"Тепломережа" бездіє, кажуть, мережі застарілі потрібно міняти, але коштів немає. Тож попросили жителів більше не телефонувати. Тепломережі не виділяють кошти ані на ремонт, ані на труби. Немає коштів, щоб люди працювали. Вони за таку зарплатню не хочуть працювати", - розповідають маріупольці.

Читайте також:

При цьому мешканці бояться, що доведеться купувати та вмикати обігрівачі. А це може призвести до замикання електромережі та пожежі. 

"І таких ситуацій сотні. Але окупантам на проблеми звичайних людей начхати. Для них Маріуполь - це лише спосіб списати гроші та збагатітися на війні", - додали в міськраді.

Раніше ми писали, що в тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники збираються знести будинок, де живуть люди.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK