Чи довіряють українці телемарафону - опитування КМІС

Ті, хто не довіряє президенту Володимиру Зеленському, набагато критичніші до телемарафону.
Чи довіряють українці телемарафону - опитування КМІС
Національний телемарафон "Єдині новини" / Скриншот/YouTube/Телеканал Рада

У все більшої кількості українців телемарафон "Єдині новини" викликає критичні зауваження. Станом на початок лютого 2024 року інформації з марафону довіряють лише 36% громадян. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 5-10 лютого.

Читайте також:

"Ідея телемарафону "Єдині новини" користувалася широкою підтримкою у 2022 році, але з 2023 року простежується стабільне зниження довіри, і станом на лютий на лютий 2024 року ми вперше фіксуємо негативний баланс довіри-недовіри (тобто кількість тих, хто довіряє, зараз менше кількості тих, хто не довіряє)", - повідомили соціологи.

Так, у грудні 2023 року 43% довіряли телемарафону "Єдині новини", не довіряли 38%. Станом на початок лютого 2024 року частка тих, хто довіряє, знизилася до 36%. Натомість до 47% зросла частка тих, хто не довіряє.

kiis.com.ua

Читайте також:

Зазначається, що ті, хто не довіряє президенту Володимиру Зеленському, набагато критичніші до телемарафону. Але й серед тих, хто довіряє главі держави, телемарафону довіряють 48%, не довіряють 33%.

Раніше ми писали, що після відставки головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного довіра до президента Володимира Зеленського зменшилась до 60%.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK