На скільки українці довіряють Зеленському - соцопитування

Зеленський має найвищий показник довіри серед опитаних.
На скільки українці довіряють Зеленському - соцопитування
Президент України Володимир Зеленський / t.me/V_Zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський зараз має найвищу довіру українців серед політиків, щодо яких питали соціологи. Йому довіряють понад 71% респондентів. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного компанією Active Group 30 грудня 2023 року.

Читайте також:

З'ясувалося, що Зеленський має найвищий показник довіри серед опитаних. Так, кількість тих, хто довіряє йому (повністю або частково), на 48,9% перевищила кількість тих, хто не довіряє йому. 

На другому місці з запропонованого переліку опинився міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Він також має позитивний баланс довіри, що становить 24,1%.

Читайте також:

Водночас Петру Порошенку скоріше не довіряють або повністю не довіряють 75,7% українців. Юлії Тимошенко не довіряють 84,1% опитаних.

"Таким чином лідери довіри - це Володимир Зеленський та Михайло Федоров, яким довіряють (частково або повністю) 71,3% і 56,1% відповідно. А лідери недовіри - Петро Порошенко і Юлія Тимошенко, яким не довіряють (частково або повністю) 75,7% та 84,1% відповідно", - зазначили соціологи.

activegroup.com.ua

Раніше ми писали, що громадяни України досить скептично оцінюють економічну ситуацію в країні. Рівень добробуту власної сім'ї, як правило, оцінюється ними краще.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK