Скільки військовозобов'язаних уточнили свої дані в "Резерв+": у Міноборони назвали кількість

Наразі процедура оновлення даних у "Резерв+" триває кілька хвилин. Потрібно уточнити своє місце проживання, телефон, електронну пошту.
Скільки військовозобов'язаних уточнили свої дані в "Резерв+": у Міноборони назвали кількість
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Станом на 6 червня 2024 року близько 15% українських військовозобов'язаних уточнили свої облікові дані через застосунок "Резерв+". Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін.

Читайте також:

За його словами, загалом свої дані оновили 1,6 млн військовозобов'язаних, зокрема через мобільний застосунок "Резерв+" - 1 412 000 осіб.

"Цифра, яка сьогодні у нас є актуальною по "Резерву+", це 1 412 000. Дійсно, ці люди віддають перевагу "Резерву+", цифровому сервісу, застосунку, який є новим. Скачали його значно більше людей. Ми очікуємо, що вони скористаються цим застосунком. Можливо, трохи пізніше", - розповів речник МОУ.

Він зазначив, що зараз процедура оновлення даних у "Резерв+" триває буквально кілька хвилин. Потрібно уточнити своє місце проживання, телефон, електронну пошту. 

Читайте також:

"Наразі близько 15% уточнили свої дані. Є ще можливість у великої кількості людей уточнити свої дані і таким чином виконати норму закону", - додав Лазуткін.

Раніше ми писали, що в Чернівецькій області чоловіків, затриманих на кордоні під час спроби незаконного перетину, будуть доставляти одразу в ТЦК. Проте за умови, що людина перебуває в розшуку Нацполіції.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK