В Одесі черговий скандал за участю ТЦК

Співробітників районного ТЦК та СП звинувачують у незаконному утриманні працівників швидкої допомоги
В Одесі черговий скандал за участю ТЦК
ілюстративне фото / armyinform.com.ua

11 червня в Одесі вибухнув черговий скандал за участю співробітників районного ТЦК та СП та працівників швидкої допомоги.

Про це пише "Кореспондент".

Як зазначає видання, медиків силою утримували у центрі комплектування, поки під вікнами будівлі не утворився мітинг на їхню підтримку.

Також повідомляється, що водій карети швидкої допомоги вирішив оновити свої облікові дані та звернувся до одного з одеських районних ТЦК та СП. Проте пізніше він уже не зміг вийти з будівлі – у закладі його відмовилися відпускати. Через стрес чоловікові стало погано, тому на місце викликали бригаду медиків. Однак і їх також відмовилися відпускати з будівлі.

Читайте також:

Дізнавшись про те, що бригаду, яка приїхала на виклик, утримують у ТЦК, співробітники швидкої допомоги влаштували протест біля військкомату, включивши сирени. У цей час сталося кілька бійок між медичними працівниками та військовими, які рознімала поліція. Згодом чоловіків відпустили із військкомату.

Після цього один із фельдшерів розповів журналістам, що вважає інцидент у ТЦК своєрідною реакцією їхніх співробітників на спроби медиків отримати "броню" від мобілізації. Оскільки медики вважають несправедливим, що поліцейські, рятувальники, енергетики отримали "броню", а вони ні.

Наголошується, що керівництво одеської швидкої допомоги стверджує, що раніше подавало списки співробітників до ТЦК для забезпечення бронювання від мобілізації. Проте їх начебто повертали назад.

Раніше ми писали про те, що тепер дані «ухилянтів» зможуть направлятися районними (міськими) ТЦК та СП до поліції в електронному вигляді для оголошення їх у розшук.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK