"Результати вражають": у Міноборони назвали співвідношення добровольців та мобілізованих

Наразі впроваджуються системні зміни в Силах оборони, а також створюється нова система кадрової політики та розвивається мережа рекрутингових центрів.
"Результати вражають": у Міноборони назвали співвідношення добровольців та мобілізованих
Ілюстративне фото / facebook.com/MinistryofDefence.UA

Станом на травень 2024 року співвідношення добровольців та мобілізованих, які прийшли до української армії, становить 1 до 3. Про це на конференції "‎Міноборони і партнерство з громадськістю: співпраця, досягнення, виклики" повідомила заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Читайте також:

Вона акцентувала на важливості кадрової політики стратегії, яка передбачає призначення військовослужбовців на посади відповідно до їхньої фаховості та компетенції.

За словами заступниці міністра, наразі впроваджуються системні зміни в Силах оборони, а також створюється нова система кадрової політики та розвивається мережа рекрутингових центрів. Їх налічується вже 22, цього тижня заплановано відкриття ще трьох.

Читайте також:

"Результати вражають. Станом на травень співвідношення добровольців та мобілізованих, які прийшли до армії, складає 1 до 3. Це говорить, що в нас залишається потенціал захищати Україну", - розповіла Калмикова.

Заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко зазначила, що підвищення ефективності цих процесів вдалося досягти, зокрема, і завдяки цифровізації розвитку ЗСУ.

Читайте також:

"Цифровізація армії може допомогти нам досягти технологічної переваги над ворогом 10:1. Завдяки застосунку "Резерв+", яким скористалися понад 1 400 000 громадян, ми побачили, що цифровізація - це вже не тренд, це вимога нашого суспільства. На черзі запуск застосунку для військових "Армія+", який спростить бюрократичні процеси у війську", - додала Черногоренко.

Раніше ми писали, що в Міноборони відповіли на ключові питання про "Резерв+".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK