У Києві викрали кардіохірурга заради викупу в 2 млн доларів: що відомо

Зловмисники вкололи лікарю в ногу невідому речовину й сказали, що це "отрута". Після вимагали в нього 2 млн доларів за надання "протиотрути".
У Києві викрали кардіохірурга заради викупу в 2 млн доларів: що відомо
У Києві двоє чоловіків викрали лікаря заради викупу / gp.gov.ua

У Києві двоє чоловіків викрали лікаря-кардіохірурга заради викупу. Вони вимагали 2 млн доларів. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

За даними слідства, підозрювані домовились про викрадення медика заради викупу. Коли потерпілий проходив повз будинок у Києві, до нього під'їхав автомобіль, з якого вийшли невідомі йому чоловіки.

Один із них представився працівником правоохоронних органів. Далі підозрювані змусили потерпілого сісти в автівку, одягли йому на голову чорний мішок та вкололи в ногу невідому речовину.

Читайте також:

"Лікарю сказали, що це "отрута". Після цього вимагали у нього 2 млн доларів США за надання "протиотрути". Зрозумівши, що таких грошей у чоловіка немає, вони обшукали його та забрали 15 000 грн, які були в сумці. Потім викрадачі висадили лікаря з машини на Совських ставках у Києві та зникли", - розповіли у відомстві.

Правоохоронці затримали одного із чоловіків. Стосовно іншого вживаються заходи щодо встановлення його місця перебування.

Читайте також:

Двом зловмисникам інкриміновано незаконне позбавлення волі та викрадення людини, грабіж і вимагання (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 186, ч. 4 ст. 189 КК України).

Раніше ми писали, що Служба безпеки нейтралізувала злочинне угруповання, яке тероризувало та намагалося тримати в страху підприємців Дніпропетровщини.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK