Документ у "Резерв+" має таку ж юридичну силу, як і паперовий військовий квиток - Міноборони

У застосунку "Резерв+" з'явився QR-код, який можна пред'явити під час перевірки документів представникам поліції, ТЦК та СП.
Документ у "Резерв+" має таку ж юридичну силу, як і паперовий військовий квиток - Міноборони
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Електронний військово-обліковий документ у мобільному застосунку "Резерв+" має таку юридичну силу, як і паперовий військовий квиток. Про це в ефірі телемарафону повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко, передає АрміяInform.

Читайте також:

Відсканувавши QR-код у застосунку, уповноважені органи можуть перевірити чинність документа та отримати всю необхідну інформацію.

"Сьогодні вночі був здійснений реліз Міністерством оборони України. Ми нарешті отримали електронний військово-обліковий документ. Він має точно таку ж юридичну силу, як і паперовий. Цей документ містить QR-код, завдяки якому поліція, ТЦК та СП можуть перевірити чинність документа дуже простим шляхом - через камеру на смартфоні, фактично завантаживши собі той же застосунок", - розповіла заступниця міністра.

Читайте також:

Також у застосунку можна згенерувати PDF-версію електронного військово-облікового документа в кілька кліків.

Раніше ми писали, що в мобільному застосунку "Резерв+" з'явилися нові функції, а саме військово-обліковий документ через QR-код та дистанційне виправлення помилок.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK