Чи вводитимуть електронні повістки в Україні: відповідь Веніславського

За словами нардепа, зараз не обговорюють внесення змін до законів, які могли б передбачати оповіщення чи оформлення електронних повісток.
Чи вводитимуть електронні повістки в Україні: відповідь Веніславського
Ілюстративне фото / facebook.com/OOTCKSP

Наразі питання щодо можливості оформлення електронних повісток не порушується. Про це повідомив народний депутат, член комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

Читайте також:

"Коли в комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглядався законопроєкт, ми дискутували фактично протягом декількох місяців над усіма сенситивними питаннями. Одним із таких було якраз питання про можливість або неможливість оформлення повісток через електронні засоби комунікації. Було ухвалене консенсуальне рішення, і це питання на цей момент взагалі не стоїть", - розповів він.

За словами нардепа, також не порушується питання внесення змін до законів, які могли б передбачати оповіщення або оформлення електронних повісток.

Читайте також:

Веніславський додав, що станом на ранок 26 червня оновили свої військово-облікові дані понад 2 млн українців.

Раніше ми писали, що тепер військовозобов'язані, призовники та резервісти можуть отримати в ЦНАПі електронний військово-обліковий документ, коли уточнюють персональні дані. Він має таку ж юридичну силу, як і в паперовій формі, за наявності QR-коду.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK