З 60 до 150 днів: Міноборони не підтримує збільшення термінів оновлення облікових даних

Існують можливості оновити дані в ТЦК та СП, ЦНАП, а також у застосунку "Резерв+".
З 60 до 150 днів: Міноборони не підтримує збільшення термінів оновлення облікових даних
Ілюстративне фото / facebook.com/OOTCKSP

У Міністерстві оборони України не підтримали законопроєкт про збільшення термінів оновлення облікових даних для військовозобов'язаних з 60 до 150 днів. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін, передає АрміяInform.

Читайте також:

"Міністерство оборони на даний момент не підтримує цей законопроєкт і не вважає доцільним продовження терміну від 60 до 150 днів для оновлення даних, тому що наразі існують можливості оновити ці дані в ТЦК і СП, у ЦНАПах, а також "Резерві+", - пояснив Лазуткін.

За його словами, у застосунку "Резерв+" військовозобов'язані, призовники та резервісти можуть оновити свої дані за лічені хвилини.

"Відповідно ми не бачимо сенсу продовжувати цей термін, бо зараз потрібно негайно, якомога швидше оновити військово-облікову базу для того, щоб усвідомлювати, скільки українців придатні для того, щоб захищати Батьківщину", - наголосив речник.

Читайте також:

Він додав, що станом на ранок оновили свої військово-облікові дані 2,43 млн українців, серед них 1,852 млн - у застосунку "Резерв+".

Раніше ми писали, що серед людей, які оновили свої дані з 18 травня 2024 року, 1,1 млн військовозобов'язаних виявилися придатними до призову по мобілізації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK