Українські сім'ї отримають до 54 тис гривень допомоги: хто може розраховувати на виплати

Максимальна сума виплати на сім'ю становитиме 54 тис. гривень (5 осіб).
Українські сім'ї отримають до 54 тис гривень допомоги: хто може розраховувати на виплати
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Сім'ї з дітьми, які постраждали під час атаки РФ 8 липня, отримають одноразову грошову допомогу. Про це повідомили в Міністерстві соціальної політики.

Читайте також:

Так, для родин із дітьми, які постраждали від бомбардувань і авіаударів, уряд за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) забезпечить виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 10 800 грн на одну людину. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні 9 липня.

"Таку допомогу отримуватимуть родини з дітьми, які проходили лікування в НДСЛ "Охматдит" на момент атаки 8 липня та сім'ї з дітьми постраждалих працівників приватного медичного закладу, на який також була здійснена атака", - йдеться в повідомленні.

Кількість родин, які отримають виплати, уточнюється. Максимальна сума виплати на сім'ю становитиме 54 тис. гривень (5 осіб).

Читайте також:

Як зазначили в міністерстві, якщо ваша дитина проходила лікування в НДСЛ "Охматдит" на момент 8 липня й постраждала від атаки на лікарню, а ви протягом найближчого тижня не отримаєте інформації про виплату, зверніться за телефоном гарячої лінії: 0 800 600 017

Раніше ми писали, що Україна повністю відбудує "Охматдит", який було пошкоджено внаслідок ворожого обстрілу Києва 8 липня. На першочергові відновлювальні роботи Кабмін спрямував 100 млн грн.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK