Про штраф від ТЦК можна буде дізнатися в "Дії" - Міноборони

У застосунку "Дія" можна буде дізнатися про штраф за невчасно оновлені військово-облікові дані.
Про штраф від ТЦК можна буде дізнатися в "Дії" - Міноборони
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Військовозобов'язані українці зможуть дізнатися про штрафи від ТЦК за несвоєчасне оновлення військово-облікових даних й у застосунку "Дія". Про це в ефірі "Радіо Свобода" заявив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

Читайте також:

За його словами, це не означає, що всі, хто не оновив дані до 16 липня, будуть одразу оштрафовані.

Лазуткін пояснив, що притягнення до відповідальності за адміністративне правопорушення - це певна процедура, яка може займати від трьох місяців до року.

"Ми не говоримо, що всіх штрафуватимуть автоматично. Від трьох місяців від дня виявлення й до року з моменту скоєння адміністративного правопорушення провадження може бути відкрите. Штраф - це певна процедура. Це не одразу всім ставлять галочки, хто на сьогодні не оновив, і всім виписується автоматично штраф... Люди будуть дізнаватися про ці штрафи так, як дізнаються про штрафи за перевищення швидкості, у тому ж застосунку "Дія" можна буде це зробити", - розповів речник.

Читайте також:

Він додав, що працівники ТЦК і СП не затримуватимуть на вулицях військовозобов'язаних, які вже оновили свої військово-облікові дані у визначений законом термін.

Раніше ми писали, що військовозобов'язані українці можуть оновити свої дані в застосунку "Резерв+" навіть після 16 липня.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK