Скільки «обмежено придатних» придатні до служби у ЗСУ: статистика

У Генштабі розповіли про результати повторних медкомісій.
Скільки «обмежено придатних» придатні до служби у ЗСУ: статистика
Роман Горбач / armyinform.com.ua

Оскільки із законодавства прибрали поняття «обмежено придатний», протягом 9 місяців особи з таким статусом мають повторно пройти медобстеження. За його результатами 90% серед «обмежено придатних» придатні для проходження військової служби.

Про це повідомляє Mind із посиланням на брифінг начальника Головного управління персоналу Генштабу ЗСУ Романа Горбача в агенції «Укрінформ».

Читайте також:

Він пояснив, що за результатами нового медичного обстеження військовозобов'язаного визнають або придатними до служби, або придатними для служби у певних місцях – тиловими підрозділами, підрозділами логістики або ТЦК, або ж непридатними та звільненими зі служби.

"Для розуміння, з усіх обмежено придатних десь дуже мала частка - це менше 10% - визначається непридатними зараз для проходження служби, і приблизно 50 на 50 особовий склад ділиться на абсолютно придатних та придатних у певних військових частинах", - заявив Роман Горбач. .

Раніше ми писали про те, що протягом 2 місяців, з 18 травня до 16 липня 2024 року, свої дані оновили понад 4,6 млн військовозобов'язаних українців.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK