Українці зможуть отримати більше послуг у ЦНАП: Кабмін ухвалив розпорядження

Таке рішення ухвалено для того, щоб усі категорії громадян могли оформлювати важливі послуги швидко й зручно в одній локації.
Українці зможуть отримати більше послуг у ЦНАП: Кабмін ухвалив розпорядження
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні продовжують розширювати перелік сервісів у Центрах надання адмінпослуг (ЦНАП), щоб усі категорії громадян могли оформлювати важливі послуги швидко й зручно в одній локації. Про це повідомляє Мінцифра.

Читайте також:

Зазначається, що уряд ухвалив відповідне розпорядження.

Хто та які послуги скоро зможе отримати в ЦНАПі:

  • люди, які перебували в полоні внаслідок збройної агресії проти України, зможуть стати на облік для отримання санаторно-курортного лікування чи компенсації вартості такого лікування, якщо оплатили його самостійно;
  • люди, які мають право на пільгу, а також члени їхніх сімей чи опікуни зможуть внести свої дані до Реєстру пільговиків;
  • батьки чи інші законні представники дітей, які навчаються в освітніх закладах на територіях радіоактивного забруднення, та дітей з інвалідністю, пов'язаною з наслідками Чорнобильської катастрофи, і не харчуються в їдальнях цих закладів, зможуть оформити щомісячну грошову компенсацію.

Раніше ми писали, що на вимогу закону про мобілізацію протягом 2 місяців, з 18 травня по 16 липня 2024 року, у ТЦК, ЦНАП та "Резерв+" свої дані оновили понад 4,6 млн військовозобов'язаних українців.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK