Названо, в яких країнах кількість мільйонерів до 2028 року збільшиться найбільше

Найменш впевненими у збільшенні своїх активів були європейці та мешканці африканського континенту.
Названо, в яких країнах кількість мільйонерів до 2028 року збільшиться найбільше
Tyler Harris / unsplash.com

Індія до 2028 року займе перше місце за інтенсивністю зростання багатства, а кількість людей з дуже великим статком (1 млн доларів і вище) збільшиться від існуючого на 50%.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня" з посиланням на прогнозну модель, складену глобальною консалтинговою компанією Knight Frank.

Читайте також:

Зазначається, що вражаючі темпи зростання багатства до 2028 року також спостерігатиметься у Китаї, де кількість людей з великим статком зросте на 47% від поточного стану.

Крім того, як пише видання, меншими темпами, але набагато вищою, ніж в інших країнах, зростатиме кількість багатих жителів у Малайзії (35%) та Індонезії (34%).

Також повідомляється, що загалом у світі кількість багатих людей становитиме близько 28,1%. А найбільш впевненими у зростанні багатства найближчим часом представники бізнесу на Близькому Сході, Азії та Австралії. Найменш впевненими у збільшенні своїх активів були європейці та мешканці африканського континенту.

Раніше ми писали про те, що 2023 року США утримували лідерство з найбільшою кількістю доларових мільйонерів – 22 млн, що становить 6,6% населення країни. За ними в рейтингу Китай - 6 млн і з часткою 0,4% від загального населення і Франція - 2,9 млн і 4,2%.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK