В Україні запустили застосунок "Армія+": як допоможе військовим

У першій версії застосунку доступні 11 видів рапортів та "Армія ID".
В Україні запустили застосунок "Армія+": як допоможе військовим
Міноборони запустило застосунок "Армія+" / thedigital.gov.ua

Міністерство оборони України офіційно запустило застосунок "Армія+", який має спростити життя військових, позбавити їх паперової тяганини та дати змогу ефективніше використовувати час. Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації.

Читайте також:

Зазначається, що в першій версії застосунку доступні 11 видів рапортів та "Армія ID" - це унікальний ID-номер військового, завдяки якому можна надіслати рапорти на підпис.

"Електронні рапорти в цифровому форматі можна подати за кілька хвилин. Це одна з найбільш очікуваних військовими функція, що підтверджує опитування Міноборони серед майже 64 тисяч військовослужбовців із різних структур", - йдеться в повідомленні.

Найбільш популярними послугами у війську називали саме рапорти на відпустку та допомогу на оздоровлення. Також в "Армія+" будуть опитування, щоб держава мала реальну картину потреб і запитів військових.

Читайте також:

У відомстві додали, що згодом у застосунку "Армія+" будуть доступні нові функції для захисників, які допоможуть забути про бюрократію та спростять життя військових. 

Раніше ми писали, що в застосунку "Резерв+" з'явилася можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK