Оновлення "Резерв+": у Міноборони анонсували нові функції застосунку

Розробники застосунку "Резерв+" працюють над функціоналом, який дозволить автоматично ставати на облік у ТЦК, якщо людина змінила місце реєстрації.
Оновлення "Резерв+": у Міноборони анонсували нові функції застосунку
Ілюстративне фото / facebook.com/ChernihivTCKtaSP

У Міністерстві оборони України розробляють нові функції в мобільному застосунку "Резерв+". Про це розповів керівник управління інформаційних технологій Міноборони Олег Берестовий, передає пресслужба Чернігівського обласного ТЦК та СП.

Читайте також:

Так, розробники застосунку "Резерв+" у Міністерстві оборони працюють над функціоналом, який дозволить автоматично ставати на облік у ТЦК, якщо людина змінила місце реєстрації.

Також розробляється функціонал, щоб військовозобов'язаний, який має право на відстрочку, не йшов у ТЦК, а міг автоматично подати заяву. Це стосується:

  • людей, які мають трьох дітей або є опікунами;
  • людей з інвалідністю;
  • студентів очної форми, для яких це перша вища освіта.

Читайте також:

Як пояснив Берестовий, це робиться для того, щоб не навантажувати систему ТЦК зайвими чергами й паперовою роботою.

Ще одна з ключових функцій, яка має невдовзі з'явитися, - це цифровий рекрутинг. Бажані посади в ЗСУ будуть агреговані, можна буде пройти співбесіди й відбір у тому колективі, де є бажання служити.

Раніше ми писали, що протягом 2024 року в застосунку "Резерв+" повинні з'явитися нові функції, зокрема відстрочки для студентів та багатодітних батьків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK