Мобілізація в Україні: через "Резерв+" можна буде перевірити повістку від ТЦК

За допомогою "Резерв+" українці зможуть перевірити чинність повістки від ТЦК.
Мобілізація в Україні: через "Резерв+" можна буде перевірити повістку від ТЦК
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Військовозобов'язані українці зможуть перевірити чинність повістки від ТЦК через застосунок "Резерв+". Кабінет Міністрів вніс відповідні зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, тобто постанови №560, пише SUD.UA.

Читайте також:

Уряд уточнив вимоги до повісток, сформованих за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобовёязаних та резервістів, у частині присвоєння таким повісткам унікального електронного ідентифікатору у вигляді QR-коду, за допомогою якого можна перевірити всю інформацію, зазначену в повістці.

Також визначено механізм перевірки чинності повісток, сформованих за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобовёязаних та резервістів "Оберіг", зокрема за допомогою електронного кабінету призовника, військовозобовёязаного, резервіста, зокрема, з використанням мобільного додатка.

"За допомогою "Резерв+" можна буде перевірити чинність повістки від ТЦК, яка сформована через реєстр "Оберіг", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім того, Кабмін визначив статус повісток на бланку та повісток, сформованих за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобовёязаних та резервістів (зокрема в роздрукованому вигляді), та їх юридичної сили.

Раніше ми писали, що протягом 2024 року в застосунку "Резерв+" повинні з'явитися нові функції, зокрема відстрочки для студентів та багатодітних батьків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK