"Є великий план": Міноборони хоче перетворити "Резерв+" на онлайн-ТЦК

За словами заступниці міністра оборони, зараз у Міноборони є великий план, як перетворити "Резерв+" на ТЦК онлайн.
"Є великий план": Міноборони хоче перетворити "Резерв+" на онлайн-ТЦК
Ілюстративне фото / facebook.com/MinistryofDefence.UA

Міністерство оборони України планує перетворити мобільний застосунок "Резерв+" на онлайн-ТЦК. Про це заявила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко в інтерв'ю Forbes Ukraine.

Читайте також:

"Був потрібен час, аби довести правову важливість та необхідність "Резерв+", а також змінити уявлення про ТЦК. Оновити свої дані через "Резерв+" змогли 3,2 млн людей. Зараз у нас є великий план, як перетворити "Резерв+" на ТЦК онлайн", - розповіла заступниця міністра.

Також відділ цифровізації додає опцію онлайн-рекрутингу з можливістю підписати контракт або мобілізуватися у два кліки. Крім того, у роботі три типи відстрочок: для багатодітних сімей, людей з інвалідністю та студентів денної форми навчання.

За словами Черногоренко, іноді користувачі плутають "Резерв+" з абсолютним захистом від необхідності виправлення своїх даних в ТЦК. 

Читайте також:

"Це не відповідає дійсності. Для повної інтеграції онлайн-послуг, таких як постановка на військовий облік, потрібен час. Це займе близько пів року, аби вибудувати роботу бекенд-систем у ТЦК", - сказала вона.

Раніше ми писали, що протягом 2024 року в застосунку "Резерв+" повинні з'явитися нові функції, зокрема відстрочки для студентів та багатодітних батьків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK