Кабмін спростив отримання виплат сім'ями загиблих воїнів: деталі

Кошти одноразової допомоги перераховуватимуться на банківський рахунок одержувача.
Кабмін спростив отримання виплат сім'ями загиблих воїнів: деталі
Колаж Сергія Поліщука / armyinform.com.ua

Кабінет Міністрів затвердив у новій редакції Порядок призначення та виплати одноразової допомоги, яким спростив процедуру призначення та виплати особам з інвалідністю внаслідок війни та членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

Про це повідомляє представник уряду у парламенті Тарас Мельничук.

Читайте також:

Він також зазначив, що тепер заявники зможуть подавати до Міністерства у справах ветеранів заяву про призначення та виплату одноразової грошової допомоги через ЦНАП, а за технічної можливості (впровадження електронного кабінету) таку заяву можливо буде подати в електронній формі через «Дію» чи Єдиного. державного реєстру ветеранів війни

Крім того, він повідомив, що рішення про призначення та виплату одноразової допомоги прийматиметься Мінветеранів, а кошти одноразової допомоги перераховуватимуться на банківський рахунок одержувача.

Також повідомляється, що внесено зміни до Положення про Міністерство у справах ветеранів, згідно з якими міністерством визначаються повноваження щодо призначення та виплати одноразової грошової допомоги.

Раніше ми писали про те, що чоловіки віком 50-60 років можуть бути мобілізованими лише за окремим мобілізаційним розпорядженням.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK