У Києві 1 жовтня тимчасово зупинять рух транспорту: з чим це пов'язано

У Києві 1 жовтня зупинять рух на Хрещатику та Майдані Незалежності.
У Києві 1 жовтня тимчасово зупинять рух транспорту: з чим це пов'язано
Київ / kyivcity.gov.ua

В Україні у вівторок, 1 жовтня, о 9:00 відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання. У зв'язку з цим у центрі Києва ненадовго зупинять рух транспорту, повідомили в КМДА.

Читайте також:

"У День День захисників і захисниць України в Києві вшанують пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та зупинкою руху транспорту в центрі столиці. У рамках заходів на державному рівні хвилина мовчання відбудеться о 09:00 на Хрещатику та Майдані Незалежності", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в центрі міста рух зупинять "орієнтовно на 10 хвилин". Управління патрульної поліції в Києві організовуватиме зупинку автотранспорту вулицею Хрещатик у межах перехрестя з вулицею Алея Героїв Небесної Сотні з 08:55 до 09:05.

Читайте також:

Міська влада закликає киян та гостей столиці долучитися до вшанування пам'яті загиблих героїв і зупинитися о 09:00, щоб віддати шану тим, хто віддав своє життя за свободу та незалежність України.

Раніше ми писали, що за розпорядженням київського міського голови Віталія Кличка киянам з інвалідністю внаслідок війни та участі в Революції гідності, членам сімей окремих категорій мешканців виплатять одноразову адресну матеріальну допомогу з нагоди Дня захисників та захисниць України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK