Криптогаманець Trustee Plus має 29% ринку, а доходи українців від аірдропу перевищили середню зарплату: дослідження
Актуально

Trustee Plus займає 29% ринку, доходи українців від безкоштовних криптовалют перевищують зарплату.
Криптогаманець Trustee Plus має 29% ринку, а доходи українців від аірдропу перевищили середню зарплату: дослідження
Ілюстративне фото / pexels.com

Останні дослідження від провідних фахівців у сфері цифрових активів в Україні виявили нові тренди, що стосуються криптогаманців, інноваційних платіжних карток та висхідних доходів від аірдропів.

Аналітики MNBC провели опитування, згідно з яким 29% респондентів вибрали криптогаманець Trustee Plus, що займає лідируючі позиції у своєму сегменті разом із такими продуктами, як Trust і Metamask.

Окрім цього, більш як 66% учасників дослідження використовують платіжну картку Trustee Plus для операцій із цифровими активами.

Велику увагу привернуло інше дослідження від Incrypted, адже воно підтвердило, що аірдропи стали важливим джерелом заробітку для багатьох українців. Приблизно 19% користувачів повідомили про заробіток понад $5000 з однієї кампанії, тоді як середній дохід у цій сфері становить $7927. Це в 15 разів перевищує середню зарплату в Україні.

Бажаючи закріпити наростальний тренд, команда Incrypted створила навчальний курс «Аірдропи: від 0 до першого прибутку», який наділяє новачків основам заробітку на роздачах токенів.

Дослідження також виявило, що серед найпопулярніших криптовалют в Україні — Ethereum, USDT та біткоїн. На фоні цієї новини треба нагадати, що біткоїн гаманець Trustee має значно ширші можливості за продукти конкурентів та дозволяє ефективно користуватися вашими активами.

Підсумок очевидний: українці продовжують інтегруватися в інноваційну сферу за допомогою сучасних компаній та Web3-інструментів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK