"Лукойл" купує понад 400 заправок і завод Shell у Росії

Активи компанії, що купується, включають 411 АЗС, а також завод із виробництва мастильних матеріалів у Тверській області.
"Лукойл" купує понад 400 заправок і завод Shell у Росії
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Російська нафтова компанія "Лукойл" купує дочку британсько-нідерландського нафтогазового гіганта Shell у Росії, яка володіє мережею АЗС та заводом із виробництва мастильних матеріалів у Тверській області. Про це повідомляє російське ЗМІ, посилаючись на заяву "Лукойлу".

Читайте також:

"ПАТ "Лукойл" повідомляє про підписання угоди з дочірніми товариствами Shell plc (далі також Shell) про придбання 100%-ї частки в ТОВ "Шелл Нафта", що займається роздрібною реалізацією нафтопродуктів та виробництвом мастильних матеріалів у Росії", - йдеться в заяві компанії.

Зазначається, що активи компанії, що купується, включають 411 АЗС, розташованих переважно в Центральному й Північно-Західному федеральних округах Росії, а також завод із виробництва мастильних матеріалів у Тверській області.

Публикация РБК в Telegram
Публикация РБК в Telegram

Раніше ми писали, що нафтогазова компанія Shell планує продати мережу заправок у Росії. Серед потенційних покупців - "Лукойл".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK