Microsoft значно скорочує свою діяльність у РФ - Bloomberg

У березні Microsoft призупинила нові продажі продуктів і послуг у РФ, але продовжила підтримувати існуючих клієнтів та зберігати там офіси.
Microsoft значно скорочує свою діяльність у РФ - Bloomberg
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Корпорація Microsoft значно скорочує свою діяльність у Росії, приєднавшись до списку відомих технологічних компаній, які скорочують бізнес або повністю залишають РФ після її вторгнення в Україну. Про це пише Bloomberg.

"Унаслідок змін економічних перспектив та впливу на наш бізнес у Росії ми ухвалили рішення значно скоротити наші операції в РФ", - йдеться в заяві компанії.

При цьому Microsoft продовжить виконувати існуючі договірні зобов'язання з російськими клієнтами, доки діє призупинення нових продажів.

Читайте також:

За словами представника компанії, від скорочення бізнесу постраждають понад 400 працівників.

Зазначається, що в березні Microsoft призупинила нові продажі продуктів та послуг у Росії, але продовжила підтримувати існуючих клієнтів та зберігати там офіси.

Раніше ми писали, що один із найбільших безоплатних фотобанків Pixabay перестав працювати в РФ. Тепер під час переходу на сайт російські користувачі бачать засудження незаконної війни Кремля в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK