Нова пошта планує вийти на ринок Європи: У яких країнах запрацює

На першому етапі йдеться про сусідні країни.
Нова пошта планує вийти на ринок Європи: У яких країнах запрацює
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Нова пошта планує вийти на європейський ринок. Перші філії хочуть створити в країнах-сусідах України. Про це в інтерв'ю LIGA.net заявила директорка компанії з управління репутацією Олена Плахова.

"Ми компанія, яка завжди йде за клієнтом. Ми бачимо, що 5 млн людей виїхали за кордон, тим паче клієнти кажуть: "Нам вас не вистачає". Тож справді, ми плануємо виходити на європейський ринок", - зазначила вона.

Читайте також:

Як уточнила представниця компанії, спочатку Нова пошта планує розпочати роботу в Польщі. Це відбудеться до кінця 2022 року. На першому етапі йдеться про сусідні країни.

"Насамперед ми будемо виходити в ті країни, що межують з Україною: Польща, Словаччина, Румунія. Це буде перший етап, а далі ми дивитимемося, як воно там просувається, і вже плануватимемо другий етап та інші країни", - розповіла Плахова.

Раніше ми писали, що Нова пошта тестує власну систему цифрових адрес для відділень та поштоматів. Наразі клієнти можуть оформлювати відправку на цифрову адресу без використання назви населених пунктів, вулиць та номерів будинків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK