Продаж ввезених для армії автомобілів: На Прикарпатті викрили благодійну організацію

Під час реалізації гуманітарної допомоги викрито працівників благодійної організації.
Продаж ввезених для армії автомобілів: На Прикарпатті викрили благодійну організацію
На Прикарпатті під час реалізації гумдопомоги викрито працівників благодійної організації / gp.gov.ua

На Прикарпатті на незаконній реалізації гуманітарної допомоги під час воєнного стану викрито посадових осіб однієї з благодійних організацій. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Правоохоронці встановили, що представники благодійної організації ввозили на митну територію України товарно-матеріальні цінності й транспортні засоби під виглядом гумдопомоги. При цьому вони використовували їх не за призначенням, а реалізовували з метою отримання прибутку.

Читайте також:

"Під час розслідування задокументовано факти продажу трьох транспортних засобів, ввезених в Україну як гуманітарна допомога, за 20 000 доларів США", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час обшуків обшуків виявлено та вилучено 11 автомобілів, акти передачі-приймання безоплатної гуманітарної допомоги, іноземні реєстраційні документи на зазначені машини.

Раніше ми писали, що в Кіровоградській області місцевий житель хотів продати автомобілі з гуманітарної допомоги. Фігуранту повідомили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK